Foto: Rosengårdcentrets hjemmeside

Starbucks åbner i Rosengårdcentret: Uddeler 100 goodiebags til de hurtige!

Rosengårdcentret får en spændende ny tilføjelse, når Starbucks slår dørene op til deres nye café lørdag den 25. maj. Placeringen ved Gul indgang vil være et nyt samlingspunkt for kaffeelskere i Odense.

Vær med til at stemme om, hvor man får Odenses bedste is her!

Åbningsfest, goodiebags og kaffe hos Starbucks i Rosengårdcentret

Rosengårdcenteret ODense
Foto: Starbucks Danmarks Facebook

Festlighederne starter klokken 10.00, når den grønne snor klippes og den nye café officielt åbner. De første 100 gæster kan se frem til lækre goodiebags fyldt med overraskelser fra Starbucks. Desuden vil der i løbet af dagen blive uddelt 1000 VIP-kort, der giver 20% rabat, så der er rig mulighed for at forkæle sig selv med favoritter fra Starbucks’ brede sortiment af kaffe, te og snacks.

Starbucks’ nye café i Rosengårdcentret byder på en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde alt fra en klassisk cappuccino til deres populære frappuccinos. Udover de velkendte drikkevarer tilbyder caféen også et udvalg af lækre kager og sandwiches, perfekt til en pause under shoppingturen.

Kom og vær med til indvielsen af endnu en Starbucks i Odense

Starbucks
Foto: Starbucks Danmarks Facebook

Alle er inviteret til at deltage i festlighederne og være en del af den officielle åbning. Uanset om du er en dedikeret Starbucks-fan eller blot nysgerrig på at prøve deres berømte kaffe.

Sæt kryds i kalenderen og tag venner og familie med til Starbucks’ store åbningsfest i Rosengårdcentret lørdag den 25. maj klokken 10.00 ved Gul indgang. Det bliver en dag fyldt med gode oplevelser, lækker kaffe og masser af hygge. Læs mere om begivenheden her.

Det er ikke længe siden at Starbucks åbnede en café inde i Odense C. Her kan du også nyde god kaffe. Læs mere om Starbucks og deres udvalg her.