Foto: Restaurant Oluf Bagers Gård.

Tre restauranter på én aften: Kom på restaurant-crawl rundt i Odense

Fredag den 15. september kan du tage med på Restaurant Crawl i Odense fra klokken 17.

Hvorfor nøjes med at spise hele middagen på én restaurant, når du kan spise den på flere forskellige?

Til dette års SPIS! Odense Food Festival kan du smage dig gennem flere restauranter på én aften, når madfestivalen igen arrangerer Restaurant Crawl fredag den 15. september.

Aftenen starter på Gråbrødre Plads, hvor alle tilmeldte mødes og nyder en Schiøtz-øl fra Albani, inden gruppen deles op i tre hold, der med en guide fra festival-teamet vil bevæge sig ud i de odenseanske gader.

Tre retter fordelt på tre restauranter

Du vil i løbet af aftenen spise forret, hovedret og dessert på tre forskellige restauranter: Restaurant Oluf Bagers Gård, Bryggeriet Flakhaven og Kong Volmer. Her kan du nyde en forret med makrel, tomat og sprødt, en hovedret med kalv, jordskokker og spidskål og til sidst en dessert med æbler, surt og sødt. Der vil blive serveret øl eller vin til hver ret.

Når maverne er fulde, går turen til det nystartede madmarked Storms Pakhus, hvor der vil være til en lækker drink til at slutte aftenen af på.

Holdene, du vil nyde madoplevelserne i, er opdelt på forhånd, så hvis der er nogen, du gerne vil være på hold med, er der mulighed for at tage hensyn til det.

Det koster 495 kroner at være med, og hvis det lyder som noget for dig, skal du skynde dig at melde dig til – folkene bag arrangementet fortæller, at billetterne blev revet væk sidste år!

Du kan læse mere om eventet her og købe din billet her.