Foto: Sortebro Kro.

Sortebro Kro markerer påsken med fynske specialiteter

Røget ål, sprøde rødspætter, stenbiderrogn og vagtelæg. Sortebro Kro har menuen klar til årets påskebord.

Har du fri i påsken og lyst til at forkæle smagsløgene, kan du overveje at kigge forbi Sortebro Kro udenfor Odense.

Kroen inviterer til påskebord og lokker med en lang række fynske specialiteter så som påskesild, røget ål, sprøde rødspætter, letrøget laks imperial, stenbiderrogn, blinis, vagtelæg, rørt tatar, ristet kyllingesalat og meget mere.

Det hele bliver serveret i kokotter – små lerskåle – og udgør den første af tre retter til påskebordet. Til hovedretten bliver der serveret braiseret lam, og aftenen bliver rundet af med en lille påskedessert med rabarber.

Sortebro Kro inviterer til påskebord fra mandag den 26. marts til og med mandag den 2. april. Der er servering både middag og aften. Det koster 495 kroner for voksne, og børn under 12 år er halv pris.