Sortebro Kro er blandt de endelige finalister til pris som Årets Frokostrestaurant.
Kryddersild, fynske fjordrejer, smørristede rødspættefileter og tatar af okseinderlår. Det er bare nogle af de frokostretter, du kan sætte tænderne i hos Sortebro Kro – og nu er restauranten på Sejerskovvej en af de endelige finalister til Den Danske Spiseguides pris som Årets Frokostrestaurant.
Den Danske Spiseguide er siden 1978 blevet udgivet årligt med information om den danske gastronomiske verden, men har siden 1992 også haft kåringer inden for diverse kategorier.
Vinderen af blandt andet Årets Frokostrestaurant kåres den 29. oktober til Den Danske Spiseguides gallaaften på Hotel Frederiksminde i Præstø, Nordsjælland.
A la carte og sildetrug
Sortebro Kro byder til frokost på blandt andet en lang række a la carte-retter samt et såkaldt sildetrug – et udvalg af grøntsagssild, kryddersild, røgede sild og stegte sild.
Du kan også lade køkkenet bestemme en frokostmenu for dig bestående af forret, hovedret, ost og dessert.
I alt fem restauranter er med i opløbet om prisen som Årets Frokostrestaurant.
Du kan se alle slutnomineringerne til Den Danske Spiseguides priser her.