Foto: Soup Stone Café

Soup Stone Café: Fire nye salater på menuen

Soup Stone Café i Odense har netop lanceret fire nye, knasende sommersalater.

Sommeren nærmer sig (forhåbentlig), og det betyder, at lysten til varme supper fordufter for de fleste. Det ved kokkene hos Soup Stone Café i Odense godt, og derfor har de brugt de seneste måneder på at udvikle fire nye, sprøde salater.

En klassisk cæsarsalat, en asiatisk inspireret steaksalat, en salat med sorte bønner, kylling og spejlæg og hofsalaten “Soup Stone Salad”. Sidstnævnte er en optimeret udgave af en genganger fra sidste sommer og byder blandt andet på ovnbagte gulerødder blendet med med ingefær og estragon og en frisk fetadressing.

Supper til vinter og salater til sommer
“Om vinteren er vores supper, pad thai og curry-retter utroligt populære, men når foråret og sommeren kommer, skærer vi ned på antallet af dem og hæver antallet af salater”, siger kokken, Dennis Wulff, som krydser fingre for en lun og salatvenlig sommer.

Har du svært ved at vælge, hvilken af de fire sprøde salater, du skal stikke gaflen i, giver caféens tjenere dig hellere end gerne en gennemgang.

Alle salaterne kan købes for 75 kroner stykket, og de kan lige nu kun købes hos Soup Stone Café på Store Gråbrødrestræde og ikke i restaurantens biks på Syddansk Universitet.