Foto: Pixabay.

Smag det hele: Restaurant ved havnen tilbyder nyt dele-koncept

Restaurant Nordatlanten har indført nyt Social Dining-koncept.

Du kender det stensikkert: Du sidder med menukortet, alle muligheder virker lige fristende, tjeneren venter på din bestilling – panikken spreder sig!

Restaurant Nordatlanten på havnefronten har gode nyheder for de ubeslutsomme – eller blot nysgerrige. De kalder det Social Dining, og det betyder, at du ikke længere er begrænset til din egen tallerken, men i stedet kan smage flere forskellige fælles anretninger for hele bordet.

Er du bekymret for at gå glip af glæden ved at få serveret en smukt anrettet tallerken, kan du være helt rolig.

“Maden bliver stadig serveret og anrettet flot,” forsikrer direktør for Restaurant Nordatlanten Stefan Gravesen.

Sjov måde at spise på

Social Dining-konceptet er et forsøg på at komme ud af den sædvanlige måde at tænke restaurantoplevelse på.

“Vi ville gerne prøve noget nyt. Det her er en sjov måde at få folk til at smage forskellige retter, og fordi Restaurant Nordatlanten repræsenterer Færøerne, Island og Grønland, føler vi et ansvar for at vise så meget mad fra disse regioner som muligt. Det lykkes godt på denne måde,” fortæller Stefan Gravesen.

Helt konkret fungerer Social Dining sådan, at I deler tre forretter og tre desserter, mens hovedretten bliver serveret individuelt. Denne måneds menu byder blandt andet på grillet islandsk lam, sandart med havtorn og “luftige solbær.”

Du kan læse mere om denne måneds Social Dining-menu her.