Klosterkroen gentager succesen og afholder Smørrebrødsfestival i uge 19.
Forestil dig en rugbrødsmad ud over det sædvanlige. Forestil dig at den rugbrødsmad er fyldt med skiveskårne aspargeskartofler, som er toppet med en hjemmelavet estragon-mayo, en sprød crumble og hjemmesyltede rødløg. Lyder det lækkert? Så skulle du måske overveje at kigge forbi Klosterkroens Smørrebrødsfestival i uge 19.
I anledningen af festivalen har kroens kokke været i det kreative hjørne, og de har kreeret otte nye, lækre varianter af den velkendte smørrebrødsmad. Den med kartoffel, er bare én af dem.
Halvt så store, så du kan smage flere
De smørrebrød, Klosterkroen laver i anledningen af festivalen er halvt så store, som dem, de normalt serverer.
“Normalt kan vores gæster ikke spise mere en to stykker smørrebrød, men til festivalen har vi lavet dem mindre, så gæsterne nå at smage flere forskellige varianter, før de er mætte,” fortæller restaurantchef Amanda Kuczynski.
Sild, spejlæg og laksemadder
Udover kartoffelmaden, byder ad libitum-menuen blandet også på smørrebrød med sennepsmarineret sild, spejlæg lavet på vagtelæg og røget laks. Du kan se hele smørrebrødskortet her.
Restaurantchefen vurderer, at du kan spise omkring seks stykker smørrebrød, men er du virkelig sulten, kan du måske spise dig hele vejen igennem menukortet.
Smørrebrødsfestivalen løber fra tirsdag den 8. maj til og med lørdag den 12. maj, og for bare 199 kroner, kan du spise alt det, du kan. Og er du ikke til smørrebrød, serverer Klosterkroen også en pariserbøf.