SMAGprisen Odense: Nu kommer stor Mad-Award til Odense

Odenseanere får nu muligheden for at hylde deres favoritspisesteder i byen. Det sker gennem SMAGprisen, som i år kommer til Odense. Med SMAGprisen sætter vi fokus på Odenses madscene, og det bliver vores læsere, der nominerer og kårer de bedste inden for 12 kategorier.

SmagOdense er stolte af at kunne fortælle, at vi lancerer SMAGprisen i Odense. Med SMAGprisen vil vi involvere vores læsere, så de kan give en pris til de spisesteder i Odense, som virkelig fortjener anerkendelse. Hver måned sætter vi fokus på en ny kategori inden for mad og drikke, så der i alt vil blive kåret 12 prisvindere i 2024. Nomineringen til den første kategori starter allerede i oktober 2023.

Tidligere succes i anden dansk storby

SMAGprisen har tidligere kørt i Aarhus med stor succes, men blev sat på pause under coronapandemien. Nu genoptages den i Aarhus, og samtidig lancerer vi SMAGprisen i Odense

SmagOdense blev stiftet i august 2014 og blev i februar 2023 overtaget af CityMedia, som bl.a. også driver TipOdense samt lokalmedier i både Aarhus, København og Aalborg.

Anders Hartzberg, der er partner i Citymedia og Mediechef i Odense, udtaler:

–  Vi vil sætte fokus på Odenses madkultur og give odenseanerne mulighed for at udvælge de steder, der gør en ekstraordinær indsats. Vores ambition er at være den primære kilde til madnyheder i Odense og her passer SMAGprisen perfekt ind.

Anders Hartzberg peger på SMAGprisen som det helt store satsningsområde i 2024 og er på udkig efter lokale partnere, der vil bakke op om Odenses spirende madscene.

Passion for Odenses mange oplevelser, samt kultur- og madsteder

Hos SmagOdense er det glæden ved Odense, der driver bymediet. Anders Hartzberg ser stort potentiale i byen og siger:

– Vi brænder for Odense og har en stor passion for, hvad der sker i byen. Med SmagOdense og TipOdense ønsker vi at give inspiration og skabe overblik over byens mange muligheder. Vi er meget begejstrede for at lancere dette nye tiltag, hvor vi engagerer vores læsere. SMAGprisen vil blive uddelt til læsernes favoritter, således at vi opnår en mangfoldig prisuddeling.

Vær med, når vi fra oktober 2023 starter nomineringerne til kategorien ‘Bedste take away’. Nominering og afstemning vil foregå på SmagOdenses sociale medier og hjemmeside.

 

Se tidligere vinder af SMAGprisen i Aarhus