Foto: Slagter Theilgaard

Så er der kød: Ny slagterbutik rammer Odense

Den 8. november åbner slagterkæden Slagter Theilgaard i Tarup Centret.

Er du vild med kød, og kunne du tænke dig at sparre tid på madlavningen i hverdagen? Så kan du tage forbi den nye slagerbutik Slagter Theilgaard i Tarup Centret, som åbner den 8. november klokken 9.30 ifølge Ugeavisen Odense.

“På åbningsdagen vil vi stå klar med lækre smagsprøver på nogle af de produkter, vi forhandler i butikken. Vi har også en masse gode åbningstilbud, for eksempel kan man få nogle rigtig gode tilbud på kødpakker. Ved køb af fire kødpakker giver vi den femte gratis, så prisen kun er 200 kroner ialt,” siger butikschef Sebastian Jensen til Ugeavisen Odense.

Slagterbutik siden 1950’erne

Slagter Theilgaard startede i Esbjerg i 1956 og har siden udvidet kæden til at omfatte butikker i Blåvand, Aarhus og nu Odense. Hos slagteren er produkterne alle hjemmelavede, ligesom du kan få salat, sandwich og frikadeller med dig hjem, skriver Ugeavisen Odense.

Som noget nyt tilbyder Slagter Theilgaard desuden færdiglavede retter, som blot kræver en opvarmning hjemme i køkkenet. Ifølge Ugeavisen Odense bliver de færdiglavede retter lavet i Odense-butikken og derefter sendt rundt til de andre butikker i Jylland.

Du kan læse mere om Slagter Theilgaard i Odense her