Lørdag den 10. november klokken 18.30 inviterer Restaurant Skovbakken til Mortensaften.
Ved du ikke, hvor du skal spise Mortensaften-and? Så er Restaurant Skovbakken på Sdr. Boulevard 314 klar med en lækker version af den traditionsrige middag den 10. november, hvor du kan vælge enten to eller tre retter.
Til forret får du gravad laks med sennepsdressing, og hovedretten står naturligvis på gammeldags andesteg. Restauranten serverer anden med halve æbler med gelé, brunede og hvide kartofler, pomfrit-chips, rødkål, asier samt skysauce. Desserten byder på en såkaldt Parfait Cherry Heering.
”Vores dessert er en hjemmelavet parfait med kirsebærlikøren Cherry Heering, en hjemmelavet, hvid chokoladedekoration samt kirsebærgarniture,” fortæller restauratør og chocolatier, Lars Knudsen.
En toretters menu får du for 298 kroner, og er der plads til en ekstra ret, koster tre retter 368 kroner. Du kan læse mere om arrangementet og bestille bord her.