Foto: SPIS! Odense Food Festival, Schiøtzprisen 2016.

Schiøtzprisen: Vær med, når Fyns bedste kok bliver kåret

Søndag den 17. september løber Schiøtzprisen af stablen til SPIS! Odense Food Festival.

Igen i år bliver der gjort klar til kamp, når Fyns bedste kokke skal dyste om at vinde den eftertragtede Schiøtzpris til SPIS! Odense Food Festival.

Slagets gang foregår søndag den 17. september i Rådhushallen fra klokken 14 til 17, og det er ganske gratis at være med som publikum.

Formålet med konkurrencen er at fejre de fynske råvarer, og de dystende kokke bliver bedømt på innovation, smag, kvalitet og visuel præsentation, når de i år skal give deres bud på den fynske fortælling.

Skarpe kokke med skarpe knive

Deltagerne i årets konkurrence er fra henholdsvis The Balcony, mmoks, Vår, Bryggeriet Flakhaven og Fynboen – der er altså lagt i kortene til en spændende kamp!

Værten for det hele bliver nyhedsværten fra Tv2 Fyn Jacob Rytz, og dommerpanelet består af direktør og køkkenchef på Falsled Kro Per Hallundbæk, madredaktør hos Fyens Stiftstidende Morten Vilsbæk, centerleder for Smag for Livet Ole G. Mauritzen samt indehaver og køkkenchef hos Restaurant STYRSBÆK Klavs Styrksbæk.

Hvis du vil sikre dig en plads blandt publikumsrækkerne, skal du bestille den her.