Vinbaren Salute: Fejrer 1-års fødselsdag med gratis champagne og særlige tilbud

Salute wine & food – Fejrer 1-års fødselsdag med Gratis Bobler og Fantastiske Tilbud

Det var præcis den 28. september 2022, at vinbaren endelig modtog sin alkoholbevilling og officielt blev en vinbar, hvilket gjorde det muligt, at præsentere gæster for et eksklusivt udvalg af vine og champagner.

Torsdag og hele weekenden kan gæster, der forudbestiller bord og mad, se frem til at få serveret et glas champagne til maden. Men det stopper ikke der; Saluted tilbyder også særlige rabatter på deres lækre madretter og vine. Du kan f.eks. nyde deres store ost- og charcuteri-anretning sammen med et glas vin for kun 255,-

TORSDAG – selve fødselsdagen. Vil alle gæster blive budt velkommen med et gratis glas bobler, så fejringen kickstartes på den mest festlige måde.

FREDAG – vil du også få tilbudt et gratis glas, denne gang et særligt udvalgt glas portvin. Vinbaren er særligt kendt for at have et imponerende udvalg af portvine.

LØRDAG – er fyldt med specielle tilbud på hele flasker, som du kan nyde i vinbaren. Salute lover at have et varieret udvalg, der vil være tilgængeligt til særligt favorable priser denne aften.

Salute er særlig stolte af at have været en del af den spirende udvikling, inden for vinbarer i Odense, det seneste år.

 

Åbningstider, er som sædvanligt torsdag, fredag og lørdag fra kl. 15.00 til 24.00, og du finder SALUTE | wine & food på Overgade 25, kld. Odense C

Hvis du søger yderligere information om festlighederne, så klik ind på deres – facebookside

Du kan også reservere bord via deres hjemmeside – SALUTE | wine & food

Tillykke med fødselsdagen