Ristorante Fratelli: Vindere af “Danmarks Bedste Pizza” åbner i Odense

Odense kan snart byde velkommen til en ny italiensk perle, da Ristorante Fratelli åbner dørene til en ny restaurant, til foråret. Dette bliver brødrene Armend og Labinot Mehmetis fjerde etablering i Danmark. Med beliggenhed på Klingenberg 16, hvor det tidligere telefonhus lå, fortsætter brødrene deres succes fra Kolding, Haderslev og Sønderborg.

Ristorante Fratelli har ikke blot ry for lækre italienske retter, men vandt i 2020 prisen for “Danmarks Bedste Pizza” gennem en afstemning på Opdagdanmark.dk.

Foto: Ristorante Fratelli

På Ristorante Fratellis hjemmeside skriver de, at de fokuserer på autentiske italienske smagstoner og kvaliteten. Fra deres lækre pizzaer med tynde, sprøde bunde til deres frisklavede pasta og klassiske italienske retter som carpaccio, risotto og panna cotta.

Fratelli, mere end blot et navn

Navnet “Fratelli” er symbolsk, da det direkte oversættes fra italiensk til “brødre”. Dette navnevalg understreger duoens fælles vision, med deres flere års erfaringer fra restaurationsverdenen. Sammen har de skabt en blanding af tradition og innovation i deres italienske menu.

Læs og se meget mere her.

Foto: Ristorante Fratelli