Foto: Pixabay.

Restaurant i Odense: Kom til Brygmesteraften

Restaurant Skovbakken i Odense inviterer på mad og øl i samarbejde med Royal Unibrew. 

Nu inviterer Restaurant Skovbakken til Brygmesteraften i samarbejde med Royal Unibrew og en af verdens absolut bedste bryggere: Anders Kissmeyer.

Aftenen tager dig igennem et stort udvalg af Kissmeyers øl, mens køkkenet serverer en lækker tilpasset menu. Menuen består af syv retter, og hertil nøje udvalgte øl, som bliver præsenteret af den kendte bygger.

Gourmet og øl går hånd i hånd

Blandt de mange retter finder du Karamelstegt blomkål med kaviar og æblesovs, samt Kanin i porrer med brunet smør, røde stikkelsbær, fløde double og en variation af porrer.

Hertil får du Kissmeyer Easy Kiss, som er en lys gylden øl med frugtige toner, og Kissmeyer Young Lust Belgian Blonde, som er en mere krydret øl med smag af nordiske urter og sød humle.

Arrangementet koster 598 kroner per kuvert, og det er muligt at se den fulde menu, samt de udvalgte øl på Restaurant Skovbakkens hjemmeside. Restauranten skriver desuden på Facebook, at tilmelding er nødvendigt, da der er begrænsede pladser.

Restaurant Skovbakken på Sdr. Boulevard 314 er kendt for både at kunne mestre det klassiske og det mere kreative, franskinspirerede køkken på gourmetniveau.