Foto: La Petite.

Delikatessebutik inviterer på tapas ad libitum

La Petite i Odense byder på tapas ad libitum for 249 kroner til juni.

Hvis du er fan af tapas, bliver du glad for denne nyhed: La Petite på Overgade 25 serverer nemlig tapas ad libitum for 249 kroner på fredag den 8. juni fra klokken 17.30 til 22.

”Vi glæder os altid til at åbne, og det er hyggeligt at have restauranten kørende. Vi har allerede en del bestillinger, så vi forventer fuldt hus den 8. juni,” siger Tina Veggerby-Overgaard, der ejer La Petite.

Retter fra Rævhede Naturprodukter

Forretten består af carpaccio med en lagret parmesan, og derefter kan du se frem til tapasfade ad libitum serveret ved bordet med retter fra Rævhede Naturprodukter, der tæller alt fra okseindelår til andebryst.

Efterfølgende kan du sætte tænderne i ost fra Ostebørsen, ligesom det er muligt at tilkøbe hummer med håndpillede rejer, dressing og brød til 325 kroner samt rørt tartar med friskrevet trøffel og trøffelsennep til 195 kroner.

Begrænsede pladser tilbage

Forretten kan også byttes ud med en dessert, hvor du kan se frem til en fransk moussekage. La Petite skriver på Facebook, at menuen også kan bestilles som takeaway.

Arrangementet afholdes også lørdag den 9. juni, men her er alle pladser allerede optaget. Der er begrænsede pladser til fredag den 8. juni, så La Petite opfordrer til at bestille bord i god tid.

Du kan læse mere om arrangementet her.