Restaurant Vår

Så’ der øko: Odense-restaurant satser på økologisk øl

Restaurant Vår på Vintapperstræde 10 i Odense har fået økologiske øl og sodavand på menuen.

Er en restaurantoplevelse ikke komplet uden de helt rigtige drikkevarer til maden, er det her lige noget for dig: Restaurant Vår har føjet nye spændende drikkevarer til deres sortiment, så du nu kan slukke tørsten med iskolde øl fra bryggeriet Hoppe Beer.

”Hoppe Beer er et lille bryggeri på Sjælland og har en meget lille produktion. Vi har to slags øl hos os: Hibiscus Rouge er en ufiltreret hvedeøl med hibiscus, og Annika er en sur øl med hindbær og hibiscus,” siger køkkenchef hos Restaurant Vår, Jacob Burmølle.

Øllene er økologiske og passer derfor ind i restaurantens sortiment, der primært tæller økologiske naturvin.

Sodavand til den søde tand
Er du ikke så meget til øl eller er hele familien på restaurant, har Restaurant Vår også fået nye økologiske sodavand fra brygkompagniet Tro, Håb og Sodavand fra Svendborg.

Der er noget for enhver smag, og du kan passende nyde en af de nye øl eller sodavand til en hellefisk med agurk, dild og soya, som restauranten tilbyder i øjeblikket. Du kan læse mere om Restaurant Vår på deres Facebook-side her.