White Guide giver flotte ord med på vejen til restaurant på Vintapperstræde.
“Præcis og bæredygtig nydelse.”
Sådan lyder overskriften på den anmeldelse, restaurantguiden White Guide bragte den 16. februar 2018 efter at have besøgt Restaurant Vår på Vintapperstræde 10.
Hos Restaurant Vår skriver anmelderen, at der er “masser af økologi fra nærområdet på tallerkenerne og naturvin i glassene”.
En ambitiøs lille restaurant
Hos Restaurant Vår er der blot seks borde, og indehaver Jacob Buurmølle-Jensen står ene mand i køkkenet. Aftenens ti retter forstår dog at imponere anmelderen:
“Havregrød med kyllingelever i løgbouillon hverken ser ud eller lyder måske som et smagsmæssigt lykketræf, men her bedrager skinnet, og den brune masse med revet Havgus og salvie på toppen er en skøn cremet og umamimættet mundfuld,” skriver anmelderen i artiklen.
Han afslutter samtidig med at sige, at “Vår er helt klar til at lege med i toppen af Odenses gastronomiscene.”
Du kan læse hele anmeldelsen her.