Foto: Burger Anarchy.

Burgerrestauranten Burger Anarchy i Gravene er nu klar med et spritnyt menukort med hele otte nye burgere.

Har du efterhånden smagt alle burgerne på menukortet hos burgerrestauranten Burger Anarchy i Gravene 2A? Så er det op på hesten igen: Fra i dag, onsdag den 24. januar, er restauranten nemlig klar med en spritnyt menukort.

Menukortet rummer både nye starters, desserter og hele otte nye slags burgere – men der vil også være et par gamle kendinge, der vender tilbage. Det skriver Burger Anarchy på Facebook.

Arthur Shelby og Homer

Vil du prøve noget nyt, kan du blandt andet sætte tænderne i en “Arthur Shelby”, der er en burger med steak, trøffel- og purløgsmayonnaise, løgkompot med madeira og kirsebær, foie gras og hjertesalat. Ja tak!

En af de burgere, der vender tilbage til menukortet, er “Homer,” der består af en oksekødsbøf, bourbon-barbecue, løgringe, bacon og en ostesauce af modnet cheddar.

Er du blevet sulten? Så kan du tjekke hele restaurantens nye menukort ud her. Velbekomme!

DEL
Skribent på Smag Odense. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.