Restaurant Nordatlanten inviterer til pil selv-rejer og vin ad libitum over sommeren.
Er du i humør til pil selv-rejer og vin ad libitum? Så skal du kigge forbi Restaurant Nordatlanten på Nordatlantisk Promenade 1, hvor du fra den 1. juni til og med august kan nyde godt af sommermenuen for 269 kroner hver tirsdag, fredag og lørdag.
”Vi startede med det her sommerkoncept sidste år, hvor det blev en enorm succes, så det gentager vi i år. Vi vil gerne starte sommerstemningen, så vi ser frem til, at der kommer en masse gæster, som kan hygge med noget lækkert mad ved vandet,” siger direktør Stefan Gravesen.
Sommermenuen indeholder udover grøndlandske rejer også hjemmebagt brød, hjemmelavet aioli, salat samt hvid- og rosévin ad libitum.
Du kan mæske dig i rejer tirsdag fra klokken 18 til 21 samt fredag og lørdag fra klokken 15 til 18, og restauranten opfordrer til, at du bestiller bord.