Nu kan du glæde dig til pita på Odense Street Food.
Er du (også) vild med pita? Så kan du godt glæde dig til at besøge det nye madmarked Odense Street Food, der slår dørene op i Storms Pakhus på havnen til sommer. Her bliver én af de 24 madboder nemlig en pitabar. Det skriver Fyens Stiftstidende.
Bag pitabaren står Christoffer Andersen og kok Yasser Rahim Naz, der blandt andet har været køkkenchef på Restaurant Sak på Samsø og stået i køkkenet på Hotel D’Angleterre i København.
“Det er et stort spring. Bestemt. For det er helt anderledes, det her. Det er street, det er råt. Og det handler ikke om som gourmetkok at lægge en krydderurt millimeterpræcist på tallerkenen. Jeg har prøvet at løbe så hurtigt, at jeg ikke kunne sove om natten, men det skal handle om glæden ved mad og om smagen. Det er det vigtigste,” siger Yasser Rahim Maz til Fyens Stiftstidende.
Mellemøstligt køkken med danske råvarer
Pitabaren på Odense Street Food er inspireret af det mellemøstlige køkken, men maden vil ifølge Fyens Stiftstidende blive baseret på danske råvarer.
Selve pitabrødet bygger på en opskrift med blandt andet spidskommen, sesam, koriander og penslet, brunt smør. Det skriver Fyens Stiftstidende.
Du kan læse mere om det nye streetfood-marked på havnen her.