I slutningen af oktober afholder en række odenseanske restauranter, kroer og hoteller en stribe aftener med vildt på menuen.
Rådyrryg, sprængt vildand og fasanbryst. Lyder det som sød musik i dine ører? Så er det sidst på måneden, du skal på rundtur i Odense, når en række restauranter, kroer og hoteller inviterer til vildt-aftener.
Seks retter
Rækken af vildtaftner starter på Restaurant Under Lindetræet på Ramsherred, hvor restauranten serverer en seksretters-menu med tilhørende vinmenu, et glas champagne samt kaffe og petit four til at gå hjem på. Det hele foregår den 20. oktober klokken 19. Det koster 1295 kroner, og du kan bestille bord her.
De vildeste menuer
Den 27. oktober fortsætter vildt-aftenerne. Her kan du enten tage forbi Restaurant Palæet på Hunderupvej til en femretters-menu med alt godt fra skoven, havet og markerne. Det koster 425 kroner og bordreservation er nødvendig. Læs mere om arrangementet her. Hvis du er mere til en vildt-aften med en treretters-menu, så kan du besøge Frederik VI’s Hotel på Rugårdsvej. Her får du koldrøget andebryst til forret, ballontine af dyreryg til hovedret og en æblekage lavet på æblepure, -chips og -sorbet til dessert. Skynd dig at tilmelde dig her – der er få pladser tilbage. Prisen er 389 kroner for de tre retter samt kaffe og sødt bagefter, og hvis du har børn med mellem 3 og 12 år så koster menuen 175 kroner.
Buffeten er åben!
Men det slutter ikke her. Dagen efter, den 28. oktober, åbner både Fangel Kro og Hotel på Fangelvej i Odense S og Kong Volmer i Brandts Passage dørene til vildt-aften. Hos Fangel kan du prøve vildtaften-buffeten med blandt andet svampesuppe, dyrekølle, vildtandebryst, krondyrkølle og meget andet til 448 kroner. Er du mere til at retterne bliver serveret, så kan du hos Kong Volmer nyde en femretters-menu med rilette af fasan, sprængt vildsvinebov og meget andet til 425 kroner.
Vild(t) november også!
Nu tænker du nok: Det var de vildt-aftener. Men nej, restauranterne fortsætter den vilde oktober helt ind i november. Hos Restaurant Pasfall i Brandts Passage hyldes vildtsæsonen den 3. november med fjerkræ, råvildt og stedets Foie Gras de Canard med vin til 1395 kroner. Dagen efter åbner Fangel Kro og Hotel endnu engang vildt-buffeten og Bryggeriet Flakhaven afslutter rækken af vildtaftenerne med en femretters-menu til 500 kroner.