BeeWino

Aubergine og parisertoast: Ny øl- og vinbar er åbnet i Odense

Øl- og vinbaren BeeWino er åbnet i kælderen under Bryggeriet Flakhaven på Flakhaven 2.

Bliver øl og vin kun bedre i selskab med god mad, så er BeeWino lige noget for dig. Den nye øl- og vinbar er åbnet i kælderen under Bryggeriet Flakhaven med et helt nyt og skarpt koncept.

”Det er en øl- og vinbar – deraf navnet BeeWino. Vi føler, at der manglede en vinbar med et godt køkken, så vi ville gerne kombinere en øl- og vinbar med god mad,” siger køkkenchef for Bryggeriet Flakhaven, Jesper Danielsen.

Øl, vin og mad
Hos BeeWino kan du smage på 27 forskellige fadøl, og på sigt får øl- og vinbaren også sin egen øl. Derudover kan du vælge mellem 60 forskellige vine, og med BeeWinos nye koncept kan du stille sulten med en række mindre retter eller snacks.

”Vi har blandet andet en parisertoast med urteskinke, sort trøffelbrie og dijon sennep eller en stegt aubergine med balsamico, basilikum og friteret kapers. Af snacks kan vi blandt andet tilbyde oliven, salte nødder og vores hjemmelavede saltstænger, som er friteret spaghetti med salt på,” fortæller Jesper Danielsen.

BeeWino er lige åbnet, men har allerede fuld gang i fremtidens projekter. Du kan besøge BeeWinos Facebook-side her, hvis du vil holde dig opdateret.