Fredag den 15. og lørdag den 16. september kan du på First Hotel Grand Odense få fire retter mad med matchende øl fra klokken 18.
Skal du ud og spise flere retter, kan du næsten altid få tilbudt en vinmenu, der matcher din mad – men hvorfor ikke prøve kræfter med en ølmenu?
Dén udfordring har First Hotel Grand Odense og Indslev Bryggeri taget op.
Fredag den 15. eller lørdag den 16. september inviterer hotellet på Jernbanegade nemlig til Øl & Mad, hvor du kan få fire retter mad med en tilhørende ølmenu fra det fynske ølbryggeri fra klokken 18.
Øl i glasset – og på tallerkenen
Til aftenens fire serveringer kan du nyde fire typer øl, der spænder fra en mild hvedeøl til en tyk kaffe-porter – men Indslev Bryggeri nøjes ikke med at byde på øl i glas.
Alle retter har nemlig elementer, der er tilberedt med øl! Du kan i forretten smage karameliseret øl-sirup, i hovedretten er svinebrystet braisseret i en spelt-bock, til osten får du ølmarinerede blommer, og desserten består af en øl-is. Spændende!
Det koster 475 kroner, hvis du vil være en del af en aften i øllets tegn, som du kan læse mere om her.