Foto: Pixabay.

Bekæmp madspild: Odense-restaurant tilbyder mad til halv pris før lukketid

Restaurant Det Grønne Køkken bekæmper madspild ved at sænke prisen med 50 procent en halv time før lukketid.

Hvad siger du til en omgang takeaway, hvor du kan spare penge og gøre en forskel for miljøet? Siger du ja, så tjek det her ud: Restaurant Det Grønne Køkken i Rosengårdcentret i Odense er nemlig gået ind i kampen for at mindske madspild.

På Det Grønne Køkken får du halv pris på stedets thai-takeaway fra mandag til fredag klokken 19.30 til 20 samt lørdag og søndag fra klokken 17.30 til 18 – eller indtil der ikke er mere mad tilbage.

Du vælger helt selv menuen fra restaurantens buffet, som blandt andet består af kæmperejer, forårsruller med sur/sød-sovs, padthai og oksekød stegt med cashewnødder.

Når du har taget det, du kan spise, vejer du din ret på vægten og betaler derefter. Der er altså ingen fast pris hos Det Grønne Køkkens thai-takeaway.