Foto: Rico Feldfoss

Sæt kryds i kalenderen: I uge 5 kan du smage på hele Fyn

Fra den 29. januar kan du opleve SPIS! Uge 5, hvor det er muligt at smage på mad fra hele Fyn. 

En uge med inspirerende madkunst til helt ok priser? Lyder det som noget for dig, så afholder SPIS! Odense Food Festival “SPIS! Uge 5” for tredje år i træk for at fejre gastronomien på Fyn. Det skriver Odense Food Festival i en pressemeddelelse.

SPIS! Uge 5 tilbyder menuer med fynske råvarer specielt kreeret til denne uge i samarbejde med forskellige restauranter i Odense. Det foregår i uge 5, altså fra den 29. januar til den 3. februar 2018.

I Odense er det Mmoks, Bryggeriet Flakhaven, Gringas, Druen & Bønnen, Restaurant Under Lindetræet og Restaurant Fynboen, der byder på specielle menuer og spændende smagsoplevelser.

Udvider til hele Fyn

Som noget nyt er tre restauranter uden for Odense også en del af den gastronomiske uge i 2018.

“Odenses restaurationsliv blomstrer. Men der findes også rigtig mange lækre restauranter på resten af Fyn. Med udvidelsen af SPIS! Uge 5 ønsker vi at fejre hele Fyn,” fortæller Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS! Odense Food Festival, i en pressemeddelelse.

Det er restauranterne Gl. Brydegård fra Hårby, Teglværksskovens fra Nyborg og Restaurant Resumés fra Svendborg, du også kan spise på i uge 5.

Du kan læse mere om SPIS! Uge 5 og købe billetter her.