Foto: Wolt.

Finsk virksomhed leverer nu restaurantmad i Odense

Siden fredag den 9. februar har virksomheden Wolt leveret restaurantmad til kunder i Odense.

Er du også vild med at få din mad bragt ud? Så er der gode nyheder til dig: Den finske virksomhed Wolt, der har leveret mad til kunder i København siden april 2017, startede fredag den 9. februar op i Odense.

“Odense er en utrolig spændende by, hvor madscenen bare vokser dag for dag. Det er dog ikke alle steder, der tilbyder levering til deres kunder, og det vil vi gerne ændre på,” siger General Manager for Wolt Danmark Patrick Dümer i en pressemeddelelse.

En konkurrent til Just Eat

Wolt udtaler i pressemeddelelsen, at virksomheden vil udfordre madleveringssitet Just Eat og fortæller, at Wolt udvælger restauranterne i Odense med fokus på at sikre høj kvalitet for kunderne.

“Det er afgørende for os, at vi kan stå inde for alle stederne, og efterhånden som der kommer flere steder på, vil vores system komme med relevante og personlige forslag til lige netop din smag,” siger Patrick Dümer i pressemeddelelsen.

Følg din mad

Wolt vil gerne give sine kunder en god brugeroplevelse, og derfor tilbyder virksomheden, at du kan følge din mad hele vejen fra bestilling til levering.

“Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra vores kunder, der fortæller os, at de elsker, at de kan se, hvor langt kureren er med deres mad,” udtaler Patrick Dümer i pressemeddelelsen.

Du kan både bestille din mad gennem Wolts egen hjemmeside eller via virksomhedens app.

Hos Wolt kan du blandt andet bestille mad fra Me – Mother’s Street Food, Hungry Dane Arkaden og Marcantonio Pizzaria Trattoria.