Foto: Den Lille Smalle.

Kaffebar i Odense lokker med morgenmad hele dagen

Den Lille Smalle i Odense tilbyder nu morgenmad hele dagen.

Er du vild med morgenmad – og ikke kun om morgenen? Så kan du besøge kaffebaren Den Lille Smalle i Vestergade 5, hvor de nu serverer morgenmad hele dagen.

“Vi har morgenmad hele dagen, fordi der er mange, der har spurgt ind til det, og vi har oplevet at folk kommer for sent til det. Der var ofte heller ikke plads til folk, så vi kan tilfredsstille flere ved at have morgenmad længere,” siger indehaver Maria Andersen.

Nyt på menukortet

Den Lille Smalle har også tilføjet nyt til morgenmadskortet, så der er endnu mere til de morgenmadstrængende at komme efter.

Kaffebaren har blandt andet udvidet deres Morgenkomplet med en Morgenkomplet Deluxe til 120 kroner, der indeholder brød efter eget valg, ost, skinke, hjemmelavet nutella, yoghurt med bærkompot og granola, blødkogt øko-æg, en halv avocado med citronolie og mandler samt frisk frugt.

Bananasplit med choko-mousse

Derudover kan du for eksempel også sætte tænderne i en bananasplit til 50 kroner, der udover banan indeholder chiagrød, græsk yoghurt, en sund chokolademousse, granola og friske frugter, eller en peanutbutter-smoothie bowl til 60 kroner med smoothie på banan, peanutbutter og kakaonibs toppet med granola, banan, appelsin og kokos.

Den Lille Smalle har åbent mandag til fredag fra klokken 9 til 18, lørdag fra klokken 9 til 17 og søndag fra klokken 10 til 16.