Foto: Pixabay

Odense-cafe fejrer fødselsdag med kagedyst og gratis kaffe

Odeon Social fylder 1 år den 3. marts, og det fejrer caféen med en kagekonkurrence og gratis kaffe.

Kan du nævne et bedre makkerpar end Batman og Robin? Så skulle det da lige være kage og kaffe! Denne kombination kan du nyde godt af, når Café Odeon Social på Odeons Kvarter 1 fejrer fødselsdag lørdag den 3. marts.

Fødselsdagen fejres med en kagedyst fra klokken 11 til 13, mens kaffebaren holder fødselsdag fra klokken 12 til 14 med gratis kaffe.

Gratis smagsprøver på kagerne

Vil du deltage i Odeon Socials kagekonkurrence, skal du bage en kage med størrelse okring en middagstallerken, ligesom den skal overholde hygiejneregler.

Tilmelding sker via Odeon Social, og det koster 20 kroner at deltage. Til gengæld kan du vinde en overnatning for to på Radisson Blu, aftensmad ved Bistro Hans Christian samt to billetter til en forestilling i Odeon.

Har du ikke mod på at deltage i konkurrencen, kan du også sagtens hjælpe juryen med at smage på de mange kager. Det er helt gratis, og Café Odeon Social er klar med kagegafler og stemmesedler.

Gratis kaffe

Er du mere interesseret i at slubre gratis kaffe, kan du fra klokken 12 til 14 nyde en kop fra Kaffebarens nye samarbejde Holy Bean Coffeeroasters, som rister sine bønner på Fyn.

Café Odeon Social har på dagen også en bordfodboldturnering, som du kan læse mere om her.