Foto: mariavestergaard.dk

Odense-blogger: Her får du Odenses bedste kaffe

Blogger Maria Vestergaard fra mariavestergaard.dk afslører her sin favorit-kaffebar i Odense.

Kulden og mørket sniger sig langsomt ind på os, og den kommende efterårsæson kalder i dén grad på indendørshygge. Odense byder på masser af kaffebarer, der sørger for netop det – men hvilken skal du vælge?

Vi har spurgt blogger Maria Vestergaard fra mariavestergaard.dk, hvor hun tager hen, hvis hun skal varme sig med en god kop kaffe.

Brød i Kongensgade og Vestergade må være den bedste, fordi de simpelthen laver den bedste kaffe, men også har en dejlig og hyggeligt atmosfære,” siger Maria Vestergaard.

Børnevenligt og masser af hyggekroge

Brød kører den rå og rustikke stil med møbler i både træ og læder, men på samme tid brydes det enkle look med en belysning i et gyldent skær, der gør stemningen varm og hyggelig.

Kaffebaren, der både har lokaler på Kongensgade 38 og Vestergade 75, er altid et sikkert hit hos Maria Vestergaard og hendes familie. Her er nemlig plads til både store som små i kaffebarens mange hyggekroge.

“Man sidder rigtig godt i deres hyggekroge, og så er det meget børnevenligt, hvilket jeg elsker! Når jeg besøger kaffebaren, er det nemlig ofte med min to-årige datter, og så skal der også være plads til hende,” fortæller bloggeren.

Det vigtigste er, at det smager godt

Når Maria Vestergaard udpeger Brøds kaffe til den bedste i Odense, er det ikke på baggrund af en nørdet tilgang til, hvordan den perfekte kaffe laves – i hendes tilfælde en caffe latte, som er det eneste, hun drikker.

“Jeg drikker utroligt meget kaffe, men er absolut ingen specialist på området. Derfor vægter jeg udelukkende, om jeg selv synes, den smager godt,” fortæller Maria Vestergaard.

Til sidst anbefaler bloggeren – og hendes mand, skulle hun hilse at sige – at du også prøver kaffebarens kanelsnegle, der efter deres udsagn er intet mindre end guddommelige!

Sommeren er forbi, og hverdagen er igen over os – men derfor skal der stadig være tid til kulinariske oplevelser. Vi har spurgt en række odenseanske bloggere om deres bud på Odenses bedste blandt en række kategorier.