Kok og Vin

Østers, rødtunger og blommeis: Restaurant i Odense lokker med nyt menukort

Restaurant Kok og Vin på Store Gråbrødrestræde 19 skifter menukort.

Er du vild med sæsonens råvarer? Så kan du glæde dig over, at Restaurant Kok og Vin på Store Gråbrødrestræde 19 udskiftet menukortet. Restauranten har altid fokus på at bruge sæsonprægede råvarer i retterne, og derfor skifter restauranten menukortet ud hver 5. eller 6. uge.

På det nye menukort kan du smage østers med stegt citron og skalotter i eddike til forret, mens du til hovedret eksempelvis kan prøve rødtunger med fynske æbler, skorzonerødder og røget fiskefumét. Endelig kan du slutte af med en lækker blommeis med luftig yoghurt, kaffe og karamel til dessert.

“Sommeren er ved at være slut, og træerne begynder så småt at blive gule. I vores nye menu benytter vi en tungere tilberedningsmetode, og du kan nu forvente dybere smagsnuancer i vores retter, der er en tand tættere og mørkere her i efterårsperioden,” fortæller kok og indehaver, Steffen Falkesgaard Hansen.

Du kan tjekke hele det nye menukort hos Restaurant Kok og Vin her.