Nyt aftenkoncept: Ærlig mad fra Gastroteket

Gastroteket i Odense fejrer fødselsdag med et nyt aftenkoncept.

Er du til delevenlig mad med forskellige små retter, eller kan du bedre lide at bestemme selv? Lige nu fejrer Odense-restauranten to et halvt års fødselsdag med et nyt aftenkoncept, hvor du enten kan vælge at spise som ”Socialisten” eller ”Liberalisten”.

Menuen ”Socialisten” har fokus på social dining, og kommer i delevenlige retter i tre serveringer med små anretninger. Du får blandt andet koldrøget laks, kuller og dild, asparges, blåmuslinger og jordbær med fløde. I alt bliver 10 retter præsenteret i tre serveringer til en pris på 325 kroner pr. person.

Otte lækre retter
Hvis du bestiller ”Liberalisten”, får du frihed til selv at bestemme, hvad du vil spise. Du kan vælge imellem otte forskellige retter med blandt andet laks, kalv, blåmusling og kylling fra Hopballe Mølle. Hver ret koster 99 kroner, og Gastroteket anbefaler, at du bestiller minimum tre retter.

”Med dette koncept vil vi slå fast, hvad Gastroteket er – ærlig mad, der smager! Vi har fokus på den rene og gode smag, og pakker ikke maden ind i en masse krydderier. Det er ærligt mad, der er på tallerknen, det er ikke pakket ind”, siger restaurantchef Camilla Nørgaard.

Gastroteket ligger på Nørregade 39 i Odense. Restauranten åbner klokken 12 hver tirsdag til fredag og lukker mellem 23 og 02. Om lørdagen har de åbent allererede fra klokken 10. Søndag og mandag holder de lukket.