Pexels

Skål: Ny cocktailbar slår dørene op i Odense

Den 15. november åbner cocktailbaren Visit i Sankt Gertrudsstræde 5.

Savner du at drikke en god, klassisk cocktail i en uformel atmosfære i Odense? Så skal du snart ikke lede længere, da cocktailbaren Visit åbner i Odense den 15. november klokken 16.

Det er de to tidligere bartendere fra MASH, Rasmus Greve Christiansen og Simon Sjødahl, der sammen åbner den nye cocktailbar, som får placering i det centrale Sankt Gertudsstræde 5.

”Visit bliver en cocktailbar med fokus på gode cocktails, godt håndværk og kvalitetsspiritus. Atmosfæren bliver meget nede på jorden og hyggelig. Vi vil gerne rykke cocktailbaren væk fra det formelle, så alle kan være med,” fortæller medejer og bartender, Rasmus Greve Christiansen.

Klassikerne og nye smagsoplevelser
Drinkskortet bliver en god blanding af klassiske cocktails og nye, spændende cocktails, som bartenderne selv finder på.

”Vi kommer til at lave de klassiske cocktails, som folk kan lide, men også dem, som er blevet glemt lidt. Og så vil vi diske op med nye kreationer, som gæsterne ikke kender. Vi vil gerne udfordre og give nye og spændende smagsoplevelser,” siger Rasmus Greve Christiansen.

Er du ikke i humør til cocktails, kommer Visit også til at servere nøje udvalgte øl og vine.

Skræddersyet bar af messing
De to ejere regner stærkt med at åbne op for gæster midt i november, og forberedelserne går efter planen.

”Vi har fået skræddersyet en bar af messing, og der bliver en afslappet stemning i baren med dæmpet belysning, bløde farver på væggene og lave møbler og sofaer,” fortæller Rasmus Greve Christiansen.

Du kan følge med i åbningen af Visit på cocktailbarens Facebook-side.