Pixabay

Så er der portvin: Stor portvinsmesse kommer til Odense

Den 3. november rammer en ny, stor portvinsmesse Odeon i Odense med 200-300 forskellige portvine.

Hvis du er vild med portvin eller bare nysgerrig på den søde, portugisiske vin, så er der gode nyheder til dig. Odense bliver nemlig vært for en ny, stor portvinsmesse, når Odense Portvinsfestival lørdag den 3. november slår dørene op for første gang i Odeon.

Det er de to lokale portvinsentusiaster Thomas K. Nielsen og Niels Strøjer, der står bag festivalen, og de har begge mange års erfaring med den søde drik.

”Portvin er populært som aldrig før herhjemme – og det gælder både blandt folk i alle aldre og begge køn. Derfor synes vi, at Odense fortjener en stor messe med et bredt udvalg af portvin, hvor man kan smage portvin i forskellige genrer og fra forskellige huse,” fortæller Niels Strøjer i en pressemeddelelse.

Portvinsfolk fra nær og fjern
På festivalen kan du se frem til 20 stande med mere end 40 forskellige portvinsmærker, og du kan smage på 200-300 forskellige portvine.

Konceptet er, at du køber en adgangsbillet til en smagning af to timers varighed enten i tidsrummet klokken 13 til 15 eller klokken 16 til 18. Med en adgangsbillet kan du frit smage portvine fra de 20 stande, og du vil desuden få mulighed for at tilkøbe enkelte særligt eksklusive portvine.

Odense Portvinsfestival har indtil videre offentliggjort 15 forskellige udstillere på hjemmesiden. Arrangørerne bag festivalen lover dog, at der ikke blot kommer portvinsimportører fra hele landet, men også repræsentanter fra portvinshuse i Portugal.

En billet til portvinsfestivalen koster 295 kroner, og du kan følge med i nyheder og opdateringer om festivalen på Facebook.