Søndag den 14. oktober og søndag den 4. november inviterer Restaurant Grand i Jernbanegade 18 til smørrebrødsbuffet fra klokken 12 til 15.
Er smørrebrød og hjemmelavet snaps lige dig? Så kan du glæde dig over, at Restaurant Grand på First Hotel Grand vender tilbage med smørrebrødsbuffeten. Buffeten kommer til at bestå af et udvalg af klassisk smørrebrød, men også med et par utraditionelle nyfortolkninger.
“Vi serverer først en starter ved bordet, som består af en marineret sildefilet med løg og æble. Herefter er der buffet med fem forskellige slags smørrebrød og til sidst en komælksost med marineret kirsebær og ristet brioche til at slutte af på,” fortæller direktionsassistent på First Hotel Grand, Frederik Bo Pedersen.
Koldrøget laks og smørstegt fiskefilet
Til buffeten kan du blandt andet glæde dig til smørrebrød med æg med rejer og skaldyrsmayo, koldrøget laks med æggecreme og karse, grillet lam med auberginekompot og sprøde rodfrugtchips og kyllingesalat med cornichoner og sprød bacon.
“Dertil har vi to lune serveringer, som er smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og frisk citron samt svinemørbrad a la creme med cornichoner og ristet rugbrød,” siger Frederik Bo Pedersen.
Der skal naturligvis ikke serveres smørrebrød uden drikkevarer, og restauranten byder på et udvalg af lokalt bryggede ølspecialiteter samt tre hjemmelavede snaps. Prisen per person for smørrebrødsbuffeten er 245 kroner, og børn under 12 år kan spise med for 175 kroner. Du kan læse mere om arrangementet her og reservere bord her.