Franck A

Østers, hummer og krabbekløer: Så er der skaldyrsfad i Jernbanegade

Fredag den 21. og lørdag den 22. september lokker Franck A med skaldyrsfad til 295 kroner.

Er du helt pjattet med havets frugter? Så kan du smutte forbi Franck A i Jernbanegade 4-6 fredag den 21. eller lørdag den 22. september. Fra klokken 17 serverer restauranten nemlig et skaldyrsfad med bobler til 295 kroner per person.

Og der er meget at glæde sig til, da skaldyrsfadet består både af franske østers, danske rejer, blåmuslinger fra Kerteminde, jomfruhummer fra Læsø og krabbekløer samt salat, brød, smør og olivenolie. I skal være mindst to for at bestille skaldyrsfadet.

”Vi lavede skaldyrsfad under H.C. Andersen-ugen med bragende succes, og vi har derfor valgt at gentage succesen. Det er rigtig hyggeligt, når folk sidder i flere timer over et skaldyrsfad og med en champagnekøler og piller skaldyr,” siger marketing- og gæsteansvarlig hos Franck A, Sanne Brigsted.

Skal du være en del af skaldyrsfesten, opfordrer restauranten til at reservere bord på francka.dk. Fredag og lørdag lukker Franck A desuden klokken 3, så der er rig mulighed for at blive hængende og slå mave. Køkkenet lukker klokken 22.