Restaurant Vår

Vin og mad: Restaurant Vår udvider med bistro og vinbar

Restaurant Vår i Vintapperstræde åbner ny bistro og vinbar primo oktober.

I Vintapperstræde 14, 1. sal, kommer en ny bistro og vinbar med navnet Vår På Første. Det er Restaurant Vår, som udvider med nye lokaler til i alt 50 spisende gæster samt et lille private dining-område til cirka 14 mennesker på anden sal.

”På Vår På Første vil vi servere mad i Vårs ånd, men det bliver mere enkel og afslappet mad. Vi fortsætter samarbejdet med vores nuværende leverandører, men vi kommer i højere grad til at bearbejde og udnytte de råvarer, som vi bruger i restauranten. Vi udnytter for eksempel stilke fra kål og urter, som vi kan sylte og lave eddiker af,” fortæller køkkenchef på Restaurant Vår, Jacob Burmølle-Jensen.

Afslappet atmosfære
Den nye bistro og vinbar bliver generelt et mere afslappet sted, men der er stadig fokus på gode vine og en ordentlig præsentation af maden.

”Servicen på Vår På Første bliver mere afslappet, og der kommer ingen hvide duge på bordene. Der bliver en super tilbagelænet og hyggelig atmosfære med glødepærer i loftet og udsigt over Vintapperstræde,” fortæller Jacob Burmølle-Jensen.

Ifølge køkkenchefen forventer Vår På Første at åbne for gæster tirsdag den 9. oktober med åbent fra tirsdag til lørdag klokken 17 til 24. De nye lokaler kommer desuden til at huse møder og konferencer.

Lyder Vår På Første som noget for dig, kan du læse mere om stedet her, hvor du også kan se menukortet og reservere bord.