Restaurant Grand

Vildt lækkert: Restaurant i Odense er klar med fasan og krondyr

Lørdag den 27. oktober fra klokken 18 til 22 byder Restaurant Grand indenfor med vildt på menuen.

Efterårsvejret har gjort sit indtog i Danmark, og det fejrer Restaurant Grand med en vildtmenu med seks serveringer og en velkomst-cocktail, som er inspireret af efteråret med blandt andet æblebrandy og ingefærlikør. Vildtmenuen koster 575 kroner per person, og du har mulighed for at tilkøbe en vinmenu med italienske vine til 275 kroner. Det skriver Restaurant Grand på Facebook.

Dådyrhjerte og sprøde finker
Først på menuen er tre forskellige snacks, som består af henholdsvis sprøde finker med græskar, kartoffelchips med tørret dådyrhjerte og mayo samt sprødt skind med rygeost og karse. Vinen hertil er en Villa Marcello Prosecco fra Veneto. Mens du varmer ganen op med snacks, kan du glæde dig til forretten, der består af grillet krondyr, æble, blegselleri, valnødder og druer. Har du tilkøbt vinmenu, får du her en Tebaldo Bianco fra Puglia.

Herefter får du en mellemret, som byder på vildtboullion, fasan, foie gras og svampe. I glasset får du her en Feudo di Santa Tresa fra Sicilien. Efter mellemretten får du tid til at rense ganen med en kvædegranité med pære og brændevin. Har du stadig ikke fået nok vildt, kan du glæde dig til hovedretten med bryst og lår af due, rødbede, grønkål og figengastrik. Vinen er her en Buccia Nera fra Toscana.

Til at runde aftenen af får du serveret en dessert bestående af chokolade, nougat, blåbær og kirsebær og dessertvinen Voület Casorza fra Piemonte. Lyder en aften i vildtets tegn som noget for dig, så kan du læse mere om arrangementet og reservere bord her.