Portvinsfestival.dk

Skål: Så er der portvinsfestival i Vintapperstræde

Den 7. og 8. september er der portvinsfestival i Vintapperstræde i Odense.

Er du klar på portvin? Så skal du skal rykke hurtigt, hvis du vil sikre dig en billet, da der netop er sat et lille antal ekstra billetter til salg til portvinsfestivalen den 7. og 8. september i Vintapperstræde i Odense.

”Festivalen er utrolig populær og rigtig tæt på udsolgt. Det er tredje år i træk, vi holder festivalen i Vintapperstræde i Odense, men på grund af den store popularitet har vi i år også valgt at afholde festivalen lørdag den 29. september i Svendborg” fortæller arrangør, Jakob Søfelde-Hansen.

Portvin i lange baner
Og du kan godt glæde dig, da det bliver to dage med masser af spændende og nye smagsoplevelser. Der findes én slags billet, som inkluderer et armbånd, et fint Spiegelau smageglas i krystal og et stempelkort til 10 smagninger af signatur-portvin.

”Hver portvinsstand medbringer en særlig signatur-portvin, men derudover har du også mulighed for at smage mange andre spændende portvine, som du kan smage ved at købe poletter. En af standene medbringer blandt andet en 90-års gammel tawny,” fortæller Jakob Søfelde-Hansen.

På grund af den store popularitet har festivalen i år valgt at udvide festivalsområdet, så der er plads til endnu flere stande. Festivalområdet bliver pakket med folk fra lokale vinbutikker, som blandt andet Vinoble, H.J. Hansen Vin A/S og Vinens Verden.

Festivaltallerken i Vintapperstræde
Under festivalen vil flere restauranter lokke med en festivaltallerken med en anretning til den lille sult, blandet andet Olivia Brasserie, der vil servere en tapas-anretning til den søde portvin.

Festivalen foregår fra klokken 15 til 20 fredag og klokken 12 til 17 lørdag, og en éndagsbillet koster 299 kroner. Du kan læse mere om festivalen her.