Pixabay

Økologisk og lokalt: Så er der pop up-torvesalg ved Storms Pakhus

Lørdag den 6. oktober klokken 11 til 15 besøger Fyens Økologi pakhuspladsen ved Storms Pakhus med et stort udvalg af økologiske varer.

Er du vild med økologi og lokale råvarer? Så kan du smutte forbi Storms Pakhus lørdag den 6. oktober, når Fyens Økologi afholder et pop up-torvesalg med forskellige økologiske grøntsager og håndpakkede æg fra egen produktion.

”Vi kommer med en masse gode råvarer i sæson, blandt andet forskellige slags græskar, løg, gulerødder, kål og æbler. Vi har nok omkring 30 forskellige grøntsager og vores egne æg,” fortæller salgschef i Fyens Økologi, Camilla Varming Nielsen, og fortsætter:

”Æggene er fra vores egen produktion på Skovlyst, og grøntsagerne kommer fra mindre økologiske producenter rundt omkring på Fyn, så det hele er lokalt og økologisk.

Fokus på økologi og bæredygtighed
Fyens Økologi arbejder for at fremme bæredygtighed, dyrevelfærd og økologisk produktion på Fyn.

“Vi forsøger at gøre det nemmere at vælge lokalt økologisk. Vi er derfor blevet en del af det nye koncept madsamling, hvor forbrugere en gang om ugen kan bestille og hente friske fødevarer direkte fra producenten, som kommer til byen,” fortæller Camilla Varming Nielsen.

Du kan læse mere om pop up-torvesalget her.