Madboden GriS i Storms Pakhus har netop lanceret en ny flæskestegssandwich, som er inspireret af efteråret.
Vil du prøve en flæskestegssandwich med smag af efterår? Så skal du smutte forbi madboden GriS i Storms Pakhus, som i mandags lancerede en efterårsnyhed: flæskestegssandwichen Inge.
Madboden, der lokker med diverse retter med gris, har lanceret deres tredje flæskestegssandwich i rækken baseret på årstidens frugt og grønt. Den nye flæskestegssandwich er ligesom forgængeren Olivia opkaldt efter en person i ejerens familie.
”Vi har forsøgt at ramme smagen af det danske efterår ved at bruge friske, danske æbler badet i citron i vores sandwich. Det kombinerer vi med karamelliserede løg, som er en blanding af rødløg og zitauerløg. Derudover blander vi vores råmarinerede rødkål op i kinakål for at få en ekstra smagsdimension og en flot farve,” fortæller ejeren af GriS, Thomas Nielsen.
Fynske æbler og fynsk gris
Konceptet hos GriS bygger på lokale råvarer og dyrevelfærd.
”Vores æbler er lokale, fynske æbler plukket her i september, og kødet er fra Svendborg GourmetGris og kommer fra velfærdsgrise,” fortæller ejeren.
Prisen for efterårets flæskestegssandwich er 75 kroner, ligesom de andre sandwiches på menukortet. Du kan prøve den nye flæskestegssandwich, når madboderne i Storms Pakhus har åbent søndag til torsdag klokken 11 til 21 samt fredag og lørdag klokken 11 til 22. Adressen er Seebladsgade 21. Du kan læse mere om madboden GriS her.