Mai Bao

Vild med asiatisk: Ny madbod åbner i Arkaden Food Market

Torsdag den 6. september klokken 11 åbner madboden Mai Bao, som deler gratis bao ud til de første 30 gæster.

Har du lyst til at udvide din horisont på den asiatiske madfront? Så skal du stikke hovedet forbi Arkaden Food Market torsdag den 6. september, når madboden Mai Bao slår dørene op med den dampede, hvide bolle bao på menuen. På åbningsdagen giver boden desuden en gratis bao til første 30 gæster fra klokken 11.

Den taiwanesiske bao er ny på den danske madscene, men konceptet hos Mai Bao gør det let for alle kunder enten at vælge noget, som de kan lide, eller udsøge nye smagsoplevelserGæsterne kan nemlig selv vælge, hvad de vil have i deres bao blandt et udvalg af forskellige asiatiske salater og kød.

”Jeg holder køkkenet i en autentisk, asiatisk ånd, hvor jeg tager alle smage, salater og saucer fra det asiatiske køkken. Som fyld laver vi blandt andet asiatisk coleslaw, som ikke må forveksles med den amerikanske, samt en mango-lotussalat. Derudover laver vi forskellige sideretter, der kan nydes sammen med en bao”, fortæller ejeren bag Mai Bao, Andreas Mai.

Der er altså noget for enhver smag, når Mai Bao åbner med en ny, asiatisk smagsoplevelse til odenseanerne i Arkaden Food Market. Du kan læse mere om Arkaden Food Market her.