I hele uge 37 tilbyder Restaurant Cro’n en særlig menu til dem, der savner mormors madlavning.
Længes du efter mormors gode mad? Så kan du tage forbi Restaurant Cro’n i Dronningensgade 29 for at få dit fix. Restauranten, som serverer traditionel dansk mad, tilbyder nemlig en menu med mormormad fra den 10. til den 15. september i anledning af SPIS! Odense Food Festival.
Er du til tarteletter, kan du godt glæde dig, da menuen lægger stærkt ud med en klassisk tartelet med hjemmelavet høns i asparges toppet med tomat og friskhakket persille til forret. Herefter får du en traditionel wienerschnitzel af kalv serveret med brasede kartofler, ærter, smørsovs og en traditionel wienerdreng – små benfri sild, kapers, citron og friskrevet peberrod.
Gammeldaws æblekage
Kan du lide ovenstående retter, vil desserten heller ikke skuffe. Den står nemlig på gammeldaws æblekage med letpisket fløde og ribsgelé.
”Vi har valgt de tre retter, fordi det er god, traditionel mormormad, og fordi vi ved, at det er noget, der sælger,” fortælleren ejeren af Restaurant Cro’n, Gitte Pedersen.
Restaurant Cro’n serverer mormormad inden for de sædvanlige aftenåbningstider, som er mandag til lørdag fra klokken 17, og de tre retter får du for 250 kroner. Restauranten opfordrer desuden til at bestille bord, hvilket du kan gøre her. Du kan læse mere om mormormenuen her.