Fredag den 26. oktober klokken 18 kan du komme til Mad & Bryg på Restaurant Næsbyhoved Skov med fem retter og ti øl til 599 kroner.
Kan du godt lide en god øl, der komplimenterer din mad? Så kan du tage til Mad & Bryg hos Restaurant Næsbyhoved Skov på Kanalvej 52. Her får du en femretters menu sammensat efter aftenens øl, som er nøje udvalgt af ølsommelier Jakob Højager Romby fra Theodor Shiøtz Brewing Co.
”Gæsterne bliver først mødt med en ølchampagne som velkomstdrink og tre slags snacks. Herefter serverer vi fem retter, som næsten alle indeholder øl på en eller anden måde. Efter vi har præsenteret maden, vil Jakob fortælle lidt om øllet, der serveres til de enkelte retter,” fortæller køkkenchef, Morten Hansen.
Til forret er der røget laks, røgede rejer og torsk. Herefter får du en mellemret bestående af andelever-mousse og stegt andelever på ristet brioche. Hovedretten består af ølbraiseret svinebryst. Derefter følger en anden mellemret med dansk, blå kornblomst med stegt pecorino-ost og ølsirup. Aftenen sluttes af med en dessert, som er porterkage. Til retterne serveres surdejsbrød med malt.
En aften i øllets tegn koster 599 kroner, og du kan læse mere om arrangementet og købe din billet her. Mad og Bryg er lavet i samarbejde med Albani og Jakob Højager Romby fra Thedor Shiøtz Brewing Co.