Restaurant Kok & Vin i Store Gråbrødrestræde 19 er klar med efterårets menukort.
Efteråret er over os, og det kan mærkes på Restaurant Kok & Vins nye menukort. Restauranten bruger sæsonens råvarer, og efterårets smage har sneget sig indenfor.
Den nye tavlemenu er en treretters bestående af dampet torsk med fynsk rygeost, friske pærer, hjertesalat og skummende muslingesauce til forret. Til hovedret får du en braiseret lammeskank med kartoffelpuré, rosmarin, tomat og en lammesauce med urter, hvidløg og rødvin. Desserten står på en brunet smøriscreme med hasselnødvafler og syltede æbler.
”Vi går over i de koldere måneder, og det vil vi gerne afspejle i vores menu. Lammeskanken er for eksempel et mere rustikt indslag. Vi bruger fynske æbler i sæson og det samme med hasselnødder, som er indbegrebet af efterår,” fortæller køkkenchef, Michael Madsen.
Du kan læse resten af Kok & Vins menukort og bestille bord her.