Pixabay

Vin til jul og nytår: Så er der vinsmagning hos Gastroteket

Torsdag den 22. november kan du smage på vine til jul og nytår hos Gastroteket i Nørregade 39.

Hvad skal du drikke til julemiddagen? Og hvad er lige den bedste champagne til kransekagen? Dét og meget mere kan du få svar på, når Gastroteket i samarbejde med vinimportøren Wine-Direct inviterer til vinsmagning torsdag den 22. november klokken 18.30.

”Du kommer til at smage en spansk Ribera del Duero Crianza fra La Capilla, en klassisk, gammeldags Amarone fra Tenute SalvaTerra fra Negra-dalen i Valpolicella og en ægte ripasso fra samme vinhus. Derudover skal du smage en mørk og kraftig late-bottled vintage-portvin fra Quinta do Crasto og en tør, tysk Riesling,” fortæller vinekspert hos Wine-Direct, Claus Hindkjær.

Premiere Cru og smagebræt
Til smagningen skal der også smages på nytårets champagne, og her medbringer Wine-Direct en Premiere Cru-champagne med flere år på bagen og finere bobler end den almindelige nytårschampagne.

”Til vinene vil der være et smagebræt kreeret af Gastrotekets kok, som har fået frie tøjler til at lave lidt mad, der smager af jul og nytår,” siger Claus Hindkjær.

Under smagningen vil Claus Hindkjær og Gastrotekets sommelier, Camilla Nørgaard, spæde til med anekdoter og viden om aftenens vine.

En billet til vinsmagningen inklusive et smagebræt koster 350 kroner, og du kan læse mere om arrangementet her.