SPIS! Odense Food Festival

Vildt lækkert: Lær at lave crème brûlée i Storms Pakhus

Nu kan du komme til crème brûlée-workshop i Odense.

Har du også altid drømt om at mestre den lækre, franske dessertklassiker? Så kan du komme til workshop hos Mr. Rustique The Saucerer i Storms Pakhus den 13. september klokken 16 til 18. Her kan du lære at lave den perfekte crème brûlée, som vil blæse dine kommende middagsgæster bagover.

”Til workshoppen lærer du at lave crème brûlée-massen fra bunden, og imens den sætter sig, laver vi råsyltede brombær og krystalliserer, hvid chokolade, som vi bruger til at anrette desserten til sidst,” fortæller kommunikations- og eventchef hos Storms Pakhus Helene Marie Ottosen.

Plads til alle
Er du ikke allerede ferm til at skrue sofistikerede, franske desserter sammen, skal du dog ikke frygte sværhedsgraden til workshoppen:

”Alle kan være med. Du bliver guidet hele vejen igennem processen. Og der er stadig god plads på holdet, så det er bare med at få meldt sig til,” understreger Helene Marie Ottosen.

Workshoppen finder sted hos Mr. Rustique The Saucerer i Storms Pakhus i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival, og en billet koster 230 kroner. Du kan læse mere om workshoppen her og købe billet her.