Onsdag den 21. november kan du komme til en kulinarisk aften i blækspruttens tegn med en 8-retters tasting menu, sake og oplæg.
Blæksprutte er ikke noget, som bliver serveret i overflod på danske restauranter, men på den japanske restaurant Goma i Kongensgade 66-68 dedikerer de en aften til bløddyret, som ofte indgår i japansk madlavning. Det skriver Goma på Facebook.
Arrangementet, som foregår i samarbejde med Flying Seafood, består af en 8-retters tasting menu, hvor du får lov at smage blæksprutte tilberedt på forskellige måder og i bedste japanske stil. Undervejs vil professor i gastrofysik og japansk fødevareambassadør Ole G. Mouritsen fortælle om blækspruttens rolle i det japanske køkken.
Ingen japansk menu uden sake, og du kommer også til at møde sake-ekspert Peter Fogh, som vil fortælle om den japanske risvin. Du vil desuden blive budt på en smagsprøve på en helt særlig sake.
De otte retter, smagsprøve på sake og to oplæg koster 395 kroner. Prisen er eksklusiv drikkevarer. Du kan læse mere om arrangementet her.