Foto: Pixabay.

Nye ejere: Odense-restaurant skifter ud i ejerkredsen

Restauranten Franck A kører videre uden to af medlemmerne fra den oprindelige ejerkreds.

Spisestedet Franck A på Jernbanegade 4 var i starten ejet af Per Hallundbæk Hansen, Palle Skov Jensen og Claus Skovsted, men nu er de to førstnævnte købt ud. Fremover vil Claus Skovsted kører restauranten videre i samarbejde med nordmanden Njål Gaute Solland. Det skriver Fyens Stiftstidende.

”Vi er ikke uvenner, og der er ikke ondt blod mellem os. Vi har drøftet forskellige konstellationer, og Per og Palle var enige med mig i, at denne løsning var den mest oplagte, som landet lå. Vi synes alle tre, at Franck A fortjener at forløse sit potentiale, siger Claus Skovsted til Fyens Stiftstidende.

Ikke altid enige

Per Hallundbæk Hansen arbejdede tidligere på Falsled Kro, inden han var med til at starte Franck A. Han fortæller til Fyens Stiftstidende, at de tre ejere ikke altid var lige enige.

”Det er naturligt for mennesker med passion og lyst til at lave noget godt, at der kan opstå forskellige opfattelser af, hvordan ting skal gøres. Da Njål og Claus kunne overtage Franck A, og jeg med tiden kan fortsætte med mine egne projekter, syntes jeg, det var natuligt at sige ja, siger Per Hallundbæk Hansen til Fyens Stiftstidende.