Foto: café Mauritz

Nye brunchretter på Odense-café: Frisk frugt og bruschetta

Cafékæden Mauritz får snart nye lækre brunchretter på menukortet.

Snart kan du nyde en smagfuld og anderledes brunch på café Mauritz.
Om få uger lancerer cafékæden nye brunchretter som både indeholder elementer fra en klassisk brunch og nye anderledes råvarer.

Brunchen består af fire faste ingredienser som er scrambled eggs, yoghurt med crumble, frisk frugt og bruschetta. Ud over de faste ingredienser kan du selv vælge, hvad du ellers vil have til din brunch.

”På café Mauritz vil vi gerne lave en brunch, som du ikke kan få alle steder. Det er en anderledes brunch, der indeholder råvarer, som kunderne måske ikke selv havde tænkt på at bruge derhjemme. På samme tid indeholder vores brunch også noget genkendeligt,” siger marketingsansvarlig Mette Hinnerskov.

Råvarer fra Fyn
Café Mauritz har fokus på den gode smagsoplevelse, hvor alt er lavet fra bunden med fynske råvarer og hjemmelavede dressinger. Til brunchen kan du blandt andet få en broccolisalat med linser og bacon eller en tunsalat med ansjosdressing.

Den nye brunchmenu kan du få på café Mauritz i Middelfart, Svendborg og på Skibhusvej 96 i Odense. Menuen bliver offentliggjort om få uger, og du kan følge med på Caféernes hjemmesider og på Facebook.