Foto: SALUTE

Nyt koncept hos SALUTE: Til en pris, hvor alle kan være med

Vinbaren SALUTE | wine & food, er klar til at fremme vinoplevelsen med deres seneste initiativ, “Wine o’clock.” Dette nye koncept introduceres for at give vinelskere en unik mulighed for at nyde deres foretrukne glas vin til billige priser. Alle glas vin vil være tilgængelige med en bemærkelsesværdig rabat på 25% i tidsrummet kl. 15-17 på alle vinbarens åbningsdage.

Vi ønsker at give vores gæster en ekstra grund til at starte eftermiddagen på SALUTE | wine & food og nyde vores omfattende udvalg af vine. ‘Wine o’clock’ er vores måde at skabe en hyggelig atmosfære og tilbyde gode vine til en pris hvor alle kan være med,” udtaler Jakob Faust.

Et brand godt tilbud

Foto: SALUTEs facebook

Det nye koncept blev lanceret på Black Friday – og det er ikke tilfældigt. “Vi fejrer ikke nødvendigvis Black Friday i traditionel forstand, men vælger i stedet at bruge dagen på at introducere dette spændende nye koncept,” forklarer Jakob Faust. Vinbaren har førhen ikke markeret dagen med særlige tilbud, men har i år lanceret det nye koncept.

Hos vinbaren har et glas vin altid været tilgængelig fra kun 60 kr. – med det nye koncept kan du nu, i de første to timer af åbningstiden, få et godt glas vin for kun 45 kr.

Tidspunkt: Torsdag, fredag og lørdag fra kl. 15.00-17.00
Sted: Overgade 25, kld., 5000 Odense C